Toimitusehdot

Ostaessaan tuotteita verkkokaupasta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, osoite ja sähköpostiosoite. Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

1. Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja palveluntarjoajan välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy, kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista asiakassopimusehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen voimaan astumista.

2. Sarjarannekkeet

Sarjakäynnit ladataan sarjarannekkeelle, joka ostetaan omaksi uimahallin kassalta (hinta 5 €). Sarjarannekkeella pääset kulkemaan kulkuporteista puku- ja pesutilojen kautta uimaan sekä kuntosalille ilman erillistä asiointia asiakaspalvelussa. Mikäli haluat siirtää ostamasi palvelut kokonaan toisen käyttöön, kysy lisää uimahallin kassalta.

3. Voimassaoloaika

Ostettujen palveluiden voimassaoloaika on yksi kalenterivuosi (365 pv) ostopäivästä ja käyntikerrat on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloaikana. Kampanjoilla ja tarjouksilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

4. Käyntiaika

Yhteen maksettuun uimahallikäyntiin on sinulle varattu harjoittelu-, peseytymis- sekä pukeutumisaikaa kaksi tuntia (portista sisään, portista ulos).

5. Palveluiden käyttö

Sarjarannekkeelle ostettua palvelua voi käyttää niissä palveluntarjoajan toimipisteissä, joissa sitä on tarjolla. Hämeenlinnan uimahallin sarjakäynnit ovat käytettävissä myös Lammin uimahallissa. Lammin uimahallin sarjakäyntejä ei voi käyttää Hämeenlinnan uimahallissa. Jos haluat käyttää ulkopuolisen Personal Trainerin tai vastaavan palveluita, tulee kyseisen ohjaajan maksaa jokaisella ohjauskerralla oma sisäänpääsymaksunsa.

6. Maksaminen

Verkkokaupassa maksetaan Paytrail Oyj:n kautta verkkopankkitunnuksilla, MobilePayllä sekä Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Verkkokauppaostoksia tehdessä tulee huomioida Verkkokaupan yleiset ehdot. Yrityksillä on laskutusmahdollisuus, kysy lisää asiakaspalvelusta (toimisto@liikuntahallit.fi).

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Kaikki hinnat on merkitty euroina ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

7. Rannekkeen katoaminen

Jos sarjarannekkeesi häviää, ilmoita siitä uimahallin kassalle välittömästi. Voimme sulkea hävinneen rannekkeen ja siirtää sisällön uudelle rannekkeelle. Uusi ranneke maksaa 5,00 €.

8. Ostosten muutokset ja rahapalautukset

Jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahapalautuksista sekä ostosten muutoksista perimme käsittelymaksuna 10,00 €. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla. Sarjarannekemaksua ei palauteta.

9. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

10. Peruutusehdot

Verkkokaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Nettikaupastamme ostetuilla käyttämättömillä sarjatuotteilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11). Käyttämättömien ostosten muuttamisesta toiseksi veloitamme 10,00 € käsittelymaksun.

11. Ikärajat eri palveluihin

Alle 10-vuotias, uimataidottomat ja erityisryhmät tarvitsevat mukaansa henkilön, joka vastaa heidän oleilustaan uimahallin tiloissa.Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolen pukuhuoneisiin. 25m altaissa sekä hyppyaltaassa uiminen edellyttää vähintään 25 m uimataitoa.

Kuntosalille suositusikäraja on 15 vuotta. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla heidän oman turvallisuutensa vuoksi.

12. Ylivoimainen este

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy ei vastaa verkkokaupan ostotapahtuman estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta tai vienti- ja tuontikiellosta.

13. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse ja viime kädessä vastaajan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.